Om meg og behandlingen jeg tilbyr

Jeg har praksis/kontor på Øvre Korskirkealmenning 4, 5017 Bergen og Øyrane Torg, 5260 Indre Arna. Mange velger også å få hjelp ONLINE da TFT er veldig godt egnet til den form for behandling/undervisning.

Jeg er en av Norges mest erfarne TFT-terapeuter og har drevet TFT-praksis i Indre Arna og Bergen siden 2003. Jeg var Mats Uldal sin nærmeste medarbeider fram til hans død i  2016 og og har vært/er en meget viktig aktør i arbeidet med å utvikle Tankefeltterapi i Norge. Jeg har undervist TFT siden 2006 og er landets mest erfarne TFT-instruktør. Jeg overtok hovedansvaret for MUIS (Mats Uldal International School of TFT) i 2016. I 2019 slo MUIS seg sammen med TFT-Akademiet og fikk navnet NAKOTIP (Nasjonalt Kompetansesenter for Tankefeltterapi og Informasjonspsykologi). NAKOTIP er den ledende skolen for utdanning/kurs innen TFT i Norge og blant de ledende i Eurpa. Jeg er leder for NAKOTIP. Jeg har også hatt gleden av å få delta på TFT-oppdrag i flere land i Europa, Afrika og Asia.

I løpet av disse årene har jeg behandlet og hjelpt mange tusen mennesker. Hva disse er kommet for å få hjelp til er veldig varierende, du kan lese mer under TFT BRUKES VED. Jeg får ofte spørsmål om hvilke klientgrupper som søker hjelp hos meg som TFT-terapeut. Svaret er at det kan være hvem som helst som sliter med psykiske eller fysiske plager/ubehag/lidelser. Eller som ønsker å få ut enda større del av sitt potensiale. I tillegg vil jeg nevne: Barn og ungdom, Rusmisbrukere, Forsvarspersonell med utenlandstjeneste, Eliteutøvere innen idrett/kultur 

Responderingsgaranti:

Jeg anbefaler de fleste av mine klienter å benytte seg av en TFT-behandlingspakke på 5 ganger. Vår erfaring etter nesten 20 år  viser at en slik pakke er med på å sikre at kraften i TFT utnyttes best mulig, dvs størst mulig sjanse til å få løst problemene/utfordringene og ikke minst øke sannsynligheten for at det ikke kommer tilbake. Første gang varer vanligvis 1,5 time. Får du ingen respons på TFT allerede ved første behandling, kan du velge å avslutte behandlingspakken. Da betaler du heller ikke noe for forsøket. Men heldigvis kjenner de fleste at noe skjer allerede under/etter første behandling. Du kan også velge å bestille enkelttimer men da gjelder ikke responderingsgarantien.

Jeg bruker også NLP og coaching som verktøy i min praksis. For mange vil økt bevissthet på hva de ønsker å oppnå på ulike områder i livet, øke sjansen for utvikling og vekst. Kombinert sammen med TFT blir coaching et fantastisk verktøy for å gi mennesker er bedre og rikere liv.

Fra tidligere har jeg lang erfaring fra administrasjon og ledelse i næringslivet. Jeg har videre arbeidet nærmere 10 år som miljøarbeider med hovedvekt på rusmisbrukere og personer med psykriatiske lidelser. I mine yngre år var jeg aktiv håndballspiller med seks år i eliteserien.

"Mange som opplever den utrolige virkningen av TFT undres hvorfor metoden ikke er enda mer kjent. Vi som arbeider med TFT vet at det bare er spørsmål om tid. Om noen år vil TFT være i bruk innen veldig mange områder i samfunnet."